Beoordelingen van Mr. Sushi Ijsselstein

Recente recensies van Mr. Sushi Ijsselstein

4 sterren na 274 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier eerder sushi besteld en laten bezorgen en dan duurde het soms ontzettend lang. Deze keer hebben wij het zelf opgehaald en dat was ideaal! Lekkere sushi, leuk afgemaakt met saus en gefrituurde uitjes, de gefrituurde sushi nog warm, genoeg saus en stokjes. Het leukste aan Mr. sushi vinden wij dat ze wat ‘apartere’ sushi hebben, met geflambeerde zalm of avocado eroverheen.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Top kwaliteit en netjes geleverd. Niks op aan te merken.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en vriendelijke bezorgers. Vandaag alleen niet de volledige bestelling ontvangen maar dat was snel opgelost. Tot gauw👍

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Heb 2 Vegan rollen besteld en een Vegan hapje erbij. Wat wel erg jammer was, de bestelde zalm sushi zat in het zelfde bakje tegen de Vegan sushi aan. Het is niet handig on Vegan eten tegen zalm aan te leggen.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijd en heerlijk gegeten. Het was ook genoeg. Top!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd was wel heel erg laat t.ov. Gereserveerde tijd 0:45 later Shusi verhouding tot vulling erg groot te veel rijst

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Echt je geld waard. Had om 15:45 besteld en als tijd 17:30 gekozen. Kreeg een mail met 18u. Uiteindelijk om 17:45 bezorgd, dus perfect.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Begint een weekend traditie te worden. Lekkerrrrrr! Vriendelijke mevrouw. Aan de telefoon. Prijskwaliteitsverhouding perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl gegeten. Exact op de gevraagde tijd bezorgd.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, helaas veel te lang moeten wachten op bezorging.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker tijdens een werkoverleg als diner, of in privetijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt top! De bezorging duurde helaas wat langer dan we hadden gehoopt. Snap het wel, zaterdagen zijn mega druk.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren niet tevreden met de kwaliteit van de sushi. De rijst was papperig en smakeloos en alles kleefde erg aan elkaar. De zalm in de sushirol smaakte en rook vissig en maakte daarmee de indruk dat deze niet vers was of anders te lang buiten de koeling is geweest. De crispy chicken sushi was erg groot en bevatte een enorme hoeveelheid saus. Dit was onze eerste bestelling bij u en deze ervaring nodigt helaas niet uit tot een volgende bestelling.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi & snacks, snelle en goede service. De enige plek waar ik sushi bestel!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld. Elke keer minimaal 1,5 uur later bezorgd dan aangegeven tijd. Geen aanrader

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling plaatsen gaat eenvoudig en stond klaar op afgesproken tijdstip. Het eten was erg lekker en meer dan ruim voldoende

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen goede eerste ervaring. Bestelling zou om 18.15 geleverd worden. Om 18.30 gebeld, voicemail daarna nog enkele keren gebeld weer voicemail uiteindelijk om 18.45 naar zaak gegaan en men was verbaasd dat ik boos was. Bestelling was toen net weg en werd rond 18.55 geleverd. Er werd wel gevraagd of ik er wat bij wilde maar was er toen wel klaar mee. Wel raar dat een zaak telefonisch niet bereikbaar is en het niet mogelijk is een berichtje te geven dat het vanwege drukte wat later wordt. Dat vind ik geen service. Kwaliteit was ok maar niet uitzonderlijk

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling arriveerde een uur later dan gepland. Heel vervelend wanneer je hier niet op kunt rekenen. De sushi was goed.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Late bezorging en geen saus bij de garnalen en erg weinig soya voor 4 personen Sushi zelf was oké

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkheid! Sushi was vers dat proef je meteen. Ik ben vaste klant bij jullie!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor openingstijd sushi besteld, zou om 14:00 komen stond op de website, mailtje gekregen met daarin dat het om 14:30 zou komen. Nja prima kan gebeuren. 14:45 nogsteeds niks... gebeld naar de winkel, ja je bestelling is onderweg. 15:00 nogsteeds niks terwijl ik op 5 minuten afstand woon. Uiteindelijk het eten binnen wat ook van mindere kwaliteit was dan dat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vriendelijke jongen!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik de sushi bestel voor 17:45 en daar ook bevestiging voor krijg vind ik bijna een uur te laat (bezorging was pas om 18:38) niet meer acceptabel. De sushi is prima, maar aan de bezorgtijd mag wel wat verbeterd worden....

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra saus voor pokebowl vergeten.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd aangevinkt al vanaf smiddags 14.00 om het 19.15 uur te laten bezorgen. Zelfs dan word het nog te laat bezorgd! ( dan kunnen jullie beter werken zonder tijdstippen als jullie er toch niet aanhouden! ....

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15 uur besteld met verzoek tot bezorgen om 19.00 uur. Om 19.30 pas bezorgd, warme sushi was koud, bestelling niet compleet.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super en vriendelijke bezorger. We gaan zeker vaker bestellen.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijke verse sushi. Voor herhaling vatbaar!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde twee uur voordat de bestelling eindelijk was geleverd en vervolgens was deze ook nog eens onvolledig. De flamed beef roll van 15 euro was vergeten (meer dan 25% van de totaalprijs).

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een tuna poke bowl maar dit bleek de spicy te zijn. Voor mij jammergenoeg veel te heet. De andere was erg smakelijk.bezorging nvt want we hebben het zelf even opgehaald vanwege de drukte. Wil het zeker nog eens proberen want het zag er heerlijk uit!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Is de eerst keer dat wij bestelen normaal doen we dit bij sushibox maar die was dicht. Voortaan bestellen wij bij jullie. Goed Vers Netjes verpakt en vriendelijk bezorger wij zeggen top👍🏻👍🏻👍🏻🍣🍣🍣

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was lekker. Echter viel de bezorging tegen. Aangegeven tijd werd gelijk via een mail met 35 minuten verlaat. Dat is prima want het was zondagavond. Maar vervolgens kwam het eten een uur na de door het restaurant aangegeven bezorgtijd. Zonder bericht vanuit het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en snel. Prijs kwaliteitverhouding, scherp. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Alles zat netjes in de bakjes snelle levering Tot de volgende keer Rechtstreeks bestellen via sushi.nl beter dan thuisbezorgd.nl

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat maar het eten was heerlijk

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige Sushi. Bezorging duurde erg lang (1½ uur) en het leek wel of de sushi in de doosjes was gesmeten. Geen succes dus.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt goed en goede kwaliteit. Voor de bezorging zijn er nog wel aardig wat verbeterpunten, meerdere keren besteld en elke keer duurt de bezorging langer dan 1,5 uur. Ik krijg vervolgens een mail dat de bestelling onderweg is maar dan duurt het nog bijna een uur voordat het er is. Zo'n mail met verwachte bezorgtijd is handig maar als je veel later pas komt en verder niks hoort tussendoor, heeft het weinig toegevoegde waarde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd. Poke bowl met extra saus was fantastisch!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op het eten gewacht.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!,

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:45 besteld en er werd om 20:40 gezorgd.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb altijd met veel plezier bij Mr Sushi besteld, maar helaas gaat er in de afgelopen maanden geregeld wat mis. De ene keer komt mijn bestelling 1.5 uur te laat, en nu was mijn bestelling incompleet. De kwaliteit van het eten is altijd goed. Maar er valt helaas wel wat aan te merken op de klantervaring, de communicatie en customer service. Zonde.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker en vers!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur van te voren besteld en nog kwamen ze 25 minuten te laat. De sushi was droog en was nog enigszins te doen met de (2 kleine flesjes voor 4 personen) sojasaus. Wij bestellen een volgende keer toch weer ergens anders. Jammer!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op en top perfect!! Heerlijk gegeten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Maar als je vraagt om bezorging zo snel als mogelijk, dan is 2 uur wel een beetje lang.... Terwijl we expres al om 16 uur hadden besteld om op tijd te kunnen eten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker! De bezorger had volgens mij niet zoveel zin in zn werk en was ook heel snel weg. Doet natuurlijk niet onder aan het eten, want dat was gewoon super lekker!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld om ca 18:10, zou om 19:00 bezorgd worden. Om 19:10 nog niemand, zelf gebeld en zou binnen 10min komen. Uiteindelijk om 19:30 ontvangen, nooit gebeld met uitleg of excuses fout mrsushi

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, als altijd.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel op tijd. Eten heel smaaklijk

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heb ik erg lekker gegeten. Echter vond ik de duur van de bezorging niet oké. Bij het afronden van mijn bestelling (welke ik uiteindelijk om 17:00 uur heb geplaatst) kreeg ik de optie om een tijdsslot te selecteren. Ik koos voor 19:00 uur. Echter kwam mijn bestelling om 19:35 uur pas aan. Last minute ontving ik een update dat de bezorger onderweg was, maar een tijdsslot kiezen heeft totaal geen zin als je bestelling 35 min. later pas aan komt. Een vertraging van 10 min. max. vind ik nog acceptabel, maar 35 min. zeker niet. Helemaal omdat ik zelf 10 min. woonachtig ben vanaf Mr. Sushi. Nogmaals: het eten was perfect, maar er mag zeker gewerkt worden aan de snelheid van de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel ok. Maar kon beter. Erg laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. We hadden ook warme gerechtjes, deze waren koud. We hebben 2x gebeld waar onze bestelling bleef en tot 2x toe werd er gezegd dat het er aan kwam. De 2e keer zou er nog contact opgenomen worden voor een compensatie, dit is natuurlijk niet meer gebeurd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten wederom erg lekker maar weer mist er een deel van de bestelling voor de 2e keer van de 3 dat we daar besteld hebben. Was vorige keer goed opgelost gelukkig.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer superlekker! Echt fantastisch goeie sushi. Echt m’n lievelings.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een superslechte ervaring. Bezorging zou een uur duren, dit werd 35 minuten later zonder enig bericht. Zelf gebeld na een kwartier over tijd, de bezorger zou al onderweg zijn, kon er elk moment zijn. 10 minuten: mail met bezorger is onderweg. Gelogen dus door de medewerker. Na een half uur over tijd weer gebeld. Werd niet opgenomen. Weer gebeld, onbeschofte medewerker aan de lijn. Men had een geste kunnen maken voor de bezorgkosten, wilden ze echter alleen doen voor de volgende keer. Alsof die er komt! Toen ik dat zei werd de hoorn er op gegooid. Super asociaal! Ohja, de vegetarische gyoza bleek gewoon vlees te bevatten en bij de sushi geen unagi saus. Je moet als bedrijf echt je best doen om het voor een klant zo te verpesten. Bizar.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moest anderhalf uur wachten op me bestelling had een betere optie gevonden als dit vermeld had geworden op de site dan had ik niet besteld,buiten dat waren de garnalen die ik bestelde dan ook nog eens koud.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Dikke 10! Qua presentatie: alle koude gerechten zaten behoorlijk op elkaar gepropt wat er niet aantrekkelijk uitzag. Het was daardoor moeilijk het eten uit de bak te halen zonder een deel van de andere sushi mee te trekken. 2 bakjes was mooier geweest en aantrekkelijker. Misschien een idee om de bezorger een regenpak te geven? Een doorweekte tiener aan de deur was wel zielig.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed maar 2,5 uur later dan gevraagd. Belachelijk, geen telefoontje, zelf gebeld en kregen de voicemail. Uiteindelijk toch een aardige dame gesproken, maar 2,5 uur??? Geen herhaling meer voor ons.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de bestelling al om 1430uur geplaatst en gevraagd om 1930uur te bezorgen. Om 19u maar even gebeld en toen werd er alleen gezegd hij is onderweg. Om 2030 uur konden we eindelijk eten. Had ik nog eerder de bestelling moeten plaatsen?

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk top gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en keurig op tijd! Erg prettig dat de opmerkingen altijd goed worden gelezen. Echte aanrader!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd 45 minuten later gebracht dan vermeld en de stukken lijken steeds kleiner te worden. Eerder was het nog een echte schaal vol ( Sushi de Luxe), maar nu zijn het kleinere en dunne stukken geworden. Geeft geen eerlijk gevoel voor de prijs.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

was telefonisch niet bereikbaar! gelijk verbonden met voicemail, schandalig. duurde ontzettend lang, eten zelf was wel goed.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service. Om 11:00 besteld met bezorgen om 14:00. Om 15:15 kwamen ze pas. Geen excuses oid. Bij bellen meteen de voicemail en ook via social media onbereikbaar. Het was lekker, maar we hadden inmiddels al gegeten helaas.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel heel vaak, maar gemiddeld wacht ik 2 uur op mijn bestelling.. doe er iets aan!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, zag er goed uit en was lekker. Ondanks dat ik ruim van te voren via internet had besteld kwam het eten toch een half uur te laat. De hoeveelheid sojasaus was ook een beetje sneu voor de hoeveelheid sushi.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijk te woord gestaan en de sushi werd op tijd afgeleverd. Vrij goede prijs/kwaliteit verhouding, het is geen insho en das ook zeker aan de rekening te merken. Prima verse vis en de krokante sushi is een echte aanrader. Bedankt voor het heerlijke eten!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 25 min later dan afgesproken, was iig beter dan de keer hiervoor toen de bestelling pas een uur na de afgesproken tijd werd geleverd. Helaas hadden we maar 5 mini-springrolls ipv 6. Verder was de sushi prima in orde en vond mijn dochter het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en vers. Zoals het hoort. Bezorging liep iets uit, maar daar kregen we netjes een update van. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer, qua smaak geen opmerkingen. Verse sushi, krokante kip...niks mis mee. Helaas ook zoals elke keer, veel te laat bezorgd. Bestelvoor 18:15, mailtje dat de verwachte bezorgtijd 18:45 werd, maar uiteindelijk was de bezorger er om 19:10. Dit is echt wel een verbeterpunt.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu inmiddels al de derde keer dat de bestelling meer dan een uur te laat is. De sushi is ontzettend lekker, maar de bezorging is heel matig.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, maar erg lekker! Wij bestellen zeker snel nog een keer!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl met zalm gegeten echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur te laat. Onvriendelijk aan telefoon. Verkeerd product. Wel goed kwaliteit

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor afhalen. Gekozen afhaaltijd werd na bevestiging direct al een half uitgesteld. Bij ophalen was ik er 5 min eerder en stond de bestelling al klaar en koud te worden. Handig om dit aan te geven wanneer exact verwacht wordt dat de bestelling gereed is. (En eerlijke tijd aan te geven tijdens het bestelproces)

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De suhsi was super lekker. Alleen jammer dat het een half uur later werd bezorgd dan aangegeven...

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen “freeroll” erbij als belooft en ook had ik gevraagd of de vis apart kon van Vega en dat was ook helaas niet gedaan...

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet erg om op je bezorging te hoeven wachten alleen ik heb een uur langer moeten wachten dan de verwachtte bezorgtijd. Als het te druk is zorg dan dat de tijdsloten dicht zitten op de website zodat je teleurstelling bij klanten voorkomt. Verder hebben jullie altijd wel lekkere sushi maar dit is al de 3de keer dat mijn sushi veel later kwam

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 1830 uur 19:10uur geleverd!! Waardeloos

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd of onze bestelling om 18:15 geleverd kon worden. Nu snap ik dat het nooit helemaal precies kan, en een paar minuutjes later is geen probleem, maar om pas om 19:00 uur mijn bestelling te ontvangen is wel wat te laat. Ook hebben wij mini spring rolls besteld, 2 porties van 6. Echter hebben wij 1,5 portie ontvangen. Erg jammer! Ik ben hier dan ook niet tevreden over. De kwaliteit was overigens wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. De bezorging liet 2 uur op zich wachten. Wel vriendelijk te woord gestaan toen ik belde wat de status van mijn bestelling was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlik gegeten. Goede kwaliteit. Ik had alleen een opmerking geplaatst en heb daar helaas geen antwoord opgekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top. Bezorg drama

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Was super vers.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een zelf samengestelde Poke bowl met Kip katsu, kokommer, Shuka wakame, wortel, avocado, lente ui, sesam en soya saus besteld. Grote portie en HEERLIJK!!! Zeker een aen aanrader. De bezorger was netjes op tijd. Voor herhaling vatbaar!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super! Heerlijk vers en zeer smaakvol. Compleet met wasabi, gember en stokjes. Wel heel apart dat je voor een IDeal betaling 0,25 kosten moet betalen. Niet meer van deze tijd en volgens mij wettelijk verboden, maar doet verder niets af aan de heerlijke sushi.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk!! Ruime keuze!! In beide categorieën dikke vijf sterren.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi maar wel een beetje verbaasd toen ik vershoudfolie uit mijn zalm nigiri haalde...

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en heerlijke sushi! Het enige minpuntje was dat er te weinig sojasaus bij zat. Ik had wel extra besteld maar het had iets meer mogen zijn. Maar het eten was top!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerst besteld en ze waren wat vergeten. Hebben ze netjes en snel opgelost. Heerlijke sushi echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan met bezorgen om 16:30 uur. Werd pas rond 17:45 uur bezorgd. Geprobeerd te bellen maar kreeg voicemail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd en alles was heerlijk (bestelling was een variatie van dim sum en diverse soorten sushi), zeker een aanrader!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, jammer dat de free roll wegviel na het invullen

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super snel geleverd

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi voor 2 personen besteld. Sushi was erg goed alleen de bezorging was erg slecht. Ik had via de site 18:30 uur ingevuld voor het bezorgen, na het bestellen kreeg ik een mail ter bevestiging en een status update dat de verwachte bezorg tijdstip 19:00 uur was. Na telefonisch contact opgenomen te hebben (eerst 3 keer de voicemail te krijgen) krijg ik te horen dat het druk was en zij het niet eerder konden bezorgen. Eindstand stonden ze 19:25 voor de deur, bijna een uur later dan afgesproken en helaas heb ik dit nu al een paar keer bij Mr Sushi meegemaakt.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 45 minuten later dan verwacht. Het eten was super!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en zag er mooi uit. Het kwam alleen een half uur te vroeg. Ik had aangegeven dat ik het om 18 uur bezorgd wilde hebben. De bezorger stond er om 17.30 uur en hield geen afstand. Volgende keer kan hij het tasje neerzetten en zelf een paar stappen naar achteren doen. Dat vind ik in deze tijd wel prettig.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals gewoonlijk super. Echter bestel je om 16.00 omdat je dan zeker wilt zijn dat je om 18.30 kunt eten. Helaas was het eten er om 19.00 nog niet. Na bellen was de medewerkster nogal persoonlijk geraakt schijnbaar en kwam met de gekste excuses. Ik snap dat het druk is. Alleen als het niet lukt 18.30 te leveren zoals afgesproken..... bel dan. Laat weten wat de status is ipv de klant 30 min later laten bellen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Snel bezorgd! Al aantal keer besteld! Top

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd. 17:00 besteld, de verwachte bezorging was 18:05 en de uiteindelijke bezorging was na 19:10...Dit kan natuurlijk gebeuren, maar de informatie vooraf zei iets anders. Edamame ontbrak helaas ook, maar dat geef ik de volgende keer wel aan in de opmerkingen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde de bezorging ruim 1,5 uur. Eten was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om half 5 besteld dat het om half 8 bezorgd moest worden en het kwam ruim een uur te laat. We hadden gebeld en het zou er meteen aankomen en toch nog lang moeten wachten. Beetje teleurgesteld

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Die blonde meid achter de balie heeft zo een schitterende glimlach😚

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling krijg je een mailtje, 19.00 uur komt uw bestelling, na 3 x bellen kwam de bestelling om 20.00 uur... eindelijk sushi.... zit er geen soyasaus bij.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede besteld hier, eerste was alles uitstekend, heerlijk eten en snelle bezorging. Vandaag ruim anderhalf uur moeten wachten. Toen ik een bericht kreeg dat ze onderweg waren hebben ze er 40 min overgedaan om van IJsselstein naar Nieuwegein te komen. De loempia, gamba schotel was zeer lauw en het deeg was taai. Ook de krokante kip in de sushi was niet krokant. Erg jammer voor dit prijzige eten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liet bijna een half uur langer op zich wachten dan aangegeven was, dat was jammer Het eten was prima, goede, verse sushi. Ruim voldoende sojasaus en wasabi bijgevoegd

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had smiddags om 13:50 besteld voor savond’s 19:15 op 14-02-21 Om 20:15 nog niks dus na 30x bellen kreeg ik een meisje aan de lijn. Ze zei me dat het druk was en de sushi zelfs nog gemaakt moest worden. Ik gaf aan dat dat geen optie was want dan ging het nog minimaal 45 minuten duren! Ik vroeg of ze mij geld terug konden geven. Dat kon alleen via internet en duurde een paar dagen. Hier ging ik niet mee akkoord waarop de dame zei: bekijk het maar met je sushi en hing op. Ik was met stomheid geslagen en belde terug. Ik kreeg een man aan de telefoon die zn excuses aanbood en mij beloofde maandag terug te bellen. Je raad het al.. niks gehoord. Dus belde ik savonds om 21:00 zelf terug. Een meisje stond mij te woord en beloofde dat ik binnen een uur zou worden terug gebeld door de leidinggevende... weer niks gehoord! Conclusie: onbetrouwbaar en ik heb dus mijn geld ook mooi niet teug. Mensen wees gewaarschuwd en bestel hier niet!! Geen sushi en je geld ben je kwijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de bezorging erg onprofessioneel vond. Tijdens het bestellen aangegeven dat ik het graag om 18.30 uur zou willen hebben. Zonder bericht werd dit op 19.35 gezet. Vervolgens werd het pas rond 20.00 uur gebracht. Ik begrijp best dat het wegens weersomstandigheden misschien 5/10 minuutjes later wordt, maar dit vind ik eigenlijk niet kunnen. Er wordt geen contact gezocht en het is inmiddels al de tweede of derde keer dat dit is gebeurd. Als bepaalde tijden niet mogelijk zijn moeten die naar mijn mening ook niet worden aangeboden op de website. Eventueel contact graag alleen per mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was precies zoals gevraagd en dat op een zaterdag!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. De bezorger heel beleefd alleen met be bezorg tijd ging het mis.Gevraagd om om 19.00 uur te bezorgen.Een mail ontvangen dat het 19.15 u werd.Dat is nog acceptabel maar uiteindelijk werd het 20.00 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 3 uur later binnen, niemand nam de telefoon op. Dit was niet te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, Bezorging was 2 uur te laat (14 feb)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Valentijnsdag een bestelling geplaatst om 17.15 uur. Verwachte bezorgtijd was geschat op 19.20 uur. Uiteindelijk werd het bezorgd om 20.50 uur en bleek het niet de volledige bestelling te zijn. Gelukkig ging 20 minuten later weer de deurbel met de rest van de bestelling. We hadden gerekend op een levering 2 uur na bestelling, uiteindelijk duurde het 3,5 uur. Jammer, maar het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur later bezorgd dan was gemeld. Begrijp de gladheid én dat het Valentijnsdag is, maar ipv 19.40 bezorging om 21.45 vind ik niet netjes. Stuur dan even een berichtje dat het écht wel veel later wordt. Staat nu in de koelkast voor morgen. Hopelijk smaakt het dan nog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 17:45 een bestelling geplaatst. Het zou om 19:35 bezorgd worden. Helaas hebben we onze bestelling niet gekregen. Tevens konden wij jullie niet bereiken. We hebben geprobeerd jullie te bellen maar het ging gelijk naar voicemail. We hopen dat we ons geld terug gestort kunnen krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supervers en lekker de beste sushi van de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op de bestelling. Na bijna 2 uur geprobeerd te bellen met Mr. Sushi maar waren onbereikbaar de eerste paar keer. Toen we een medewerker aan de telefoon hadden heeft ze de bestelling gevonden en aangegeven dat de koerier zo ging vertrekken. De sushi zelf zag er goed uit alleen waren de warme gerechtjes al koud. Er was 1 mini loempia te weinig en geen sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er iets mis met de bestelling waardoor niet alles geleverd was. De loempiaatjes werden na een half uur alsnog bezorgd, maar helaas waren deze koud en het waren er minder dan dat ik besteld had. Jammer, want ze waren hierdoor ook niet echt lekker. Wegens grote drukte was dit mis gegaan. Kan gebeuren maar zorg dan wel dat het daarna goed komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was veel rijst vis ver te zoeken. En ja de bezorging naar 2.5 uur wachten zelf maar opgehaald. En ook toen wastafel het niet klaar dus al met al zonden van al het geld wat er voor betaald moet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top, de flamed beef roll geprobeerd ook deze was enorm lekker. Miste helaas wel de gratis extra roll....maar heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere en verse sushi, netjes op tijd!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier nu al een paar keer. Heel lekker en smaakt vers! Blijven bestellen! Vorige keren duurde het vaak wel wat lang. Waren deze keer goed op tijd met bezorgen, alleen de loempia’s vergeten. Die zijn alsnog gebracht, vond ik bijna sneu helemaal heen en weer voor alleen de loempia’s.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren nauwelijks lauw, deed afbreuk aan de maaltijd. Zat dan ook 25 minuten tussen aangegeven bezorgtijd volgens mail en daadwerkelijke bezorging.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld of de sushi later mag komen. Maar helaas toch te vroeg gekomen. Een keer wat anders geprobeerd dan onze standaard adresje, Sushi was helaas niet van goede kwaliteit en droog.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk .. ondankbare gladheid goed optijd ..

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Heerlijk vers en goede vis. Het kwam een halfuur te laat helaas en de sojasaus was ontzettend waterig... Voor de rest was het zeker een aanrader!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, goeie kwaliteit en prijs. Goeie oplettende bezorger.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig besteld via de site (nu ik weet hoe het werkt). De bestelling opgehaald, was ruim op tijd klaar en smaakte voortreffelijk. Ook nog gratis blikje Ice Tea mee gekregen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme producten niet heel warm en knapperig meer (condens in tasje) Ruim 5 kwartier moeten wachten terwijl opgegeven tijd 45 min was.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het echt super lekker. De soft shell met gebakken garnaal en avocado was echt heerlijk!!!!! De sushi proefte vers en was lekker tempratuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de sneeuw bestelling op tijd geleverd, super! Sushi was zoals altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de sushi véél lekkerder dan toen we met kerst besteld hadden. Die keer waren we erg teleurgesteld. Helaas was die kwaliteit het enige "goedmakertje" voor die vorige ervaring. Mijn naam en telefoonnummer waren na de vorige keer genoteerd om het bij een volgende bestelling goed te kunnen maken.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet geweldig. Net of het niet vers bereid was. Weinig smaak. Bezorging was te vroeg. Hadden 17:30 aangegeven en ze waren er al om 16:50. Ook had de bezorger nog zijn muziek in zijn oren en verstond dus helemaal niet wat je zei.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mwa! Heb wel is lekkerder sushi op. Beetje te droog!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer dat het ruim een uur te laat werd bezorgd! Als ik ruim op tijd bestel dan verwacht ik wel dat het op tijd bezorgd word. De sushi zelf was verder weer top!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor half 6 besteld zou 18.15u bezorgd worden dat werd vrij snel 18.25u om 19.00u nog niks gebeld toen kreeg ik te horen dat het wat langer duurde en kregen we snacks aangeboden vervolgens om 20.00u was het er nog niet weer gebeld bezorger was onderweg uiteindelijk 20.20u onze sushi gehad maar de loempia's die we als service kregen waren inmiddels ook koud!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes en sojasaus.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat 8 v.d. 16 st. Yakitori roll de kip niet warm was. Ondanks dat, heerlijke sushi. Nadat ik besteld had, las ik in de reviews negatieve ervaringen over bezorgtijden en dat er niet bezorgd werd volgens de coronaregels. Mijn bestelling werd prima op tijd en volgens de coronaregels (de bezorger had een mondkapje op) bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren steen koud! Ze zeggen dat ze geld terug storten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar het was zoooo druk (zaterdagavond) Wel lang wachten dus

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren een 1/2 uur te laat. Het zal om 18.30 uur bezorgd worden en ze kwamen pas om 19.00 uur. Niet alles was goed warm, wat warm hoorde te zijn. De smaak was dit keer ook anders, net of het niet vers was. De tweede keer dat ik hier besteld heb, maar het viel nu echt tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, alleen jammer dat de gratis rol er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later dan afgesproken maar we konden eten. Na 30 min meerdere keren geprobeerd te bellen om te vragen waar ons eten bleef.. kregen direct de voicemail niet te bereiken en ook nog steeds niets gehoord! Uiteindelijk zelf het eten op gaan halen waar ze aangaven dat het ontzettend druk was. Slechte zaak, neem een max aantal bestellingen op per avond en zorg dat je klanten tevreden zijn! Zal een tegemoetkoming via de mail ontvangen voor een volgende bestelling (als we dat nog doen) maar die ook nog niet ontvangen, slechte zaak! Zo jammer, zo verlies je echt klanten want het eten daarin tegen smaakte hartstikke goed. Daar was niets op aan te merken!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op zich prima. Allee 3,5u wachten op mijn bestelling vind ik ronduit asociaal. Snap dat het druk is maar tegen half 9 je eten krijgen, is mijn eetlust aardig weg. Ze doen er dan wat lekkers bij, dat waren koude loempiaatjes.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijk gegeten!!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 17.15 besteld om 18.15 zou het bezorgd worden. Om 18.55gebeld. zou binnen kwartier met iets extra's bezorgd worden.19.30 nogmaals gebeld wederom de belofte dat het snel bezorgd zou worden. 19.45 EINDELIJK . wat was het extraatje. 5 mini loempia's . ga je schamen. zo ga je niet met klanten om. Vorige keer om 16.00 eten besteld voor 18.00 dat kwam ook al een half uur te laat.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Zeker een aanrader

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang en de sushi viel een beetje tegen deze keer.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love de salmon loversbox!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goede kwaliteit sushi, pittige tuna rol was goed pittig

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Er was wat vergeten en dat is netjes nabezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. De verse en goed gevarieerde family box gekozen. Aangevuld met de crispybox ( ook een aanrader!) hebben we met 6 personen heerlijk gegeten. Bezorging was op tijd! Aanrader dus!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi! Ondanks dat ik zelf te vroeg was voor de bestelling was het snel klaar. De crispy rollen zijn geweldig!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijks sushi ! Op naar een volgende keer

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor een mooie prijs. Het was keurig op tijd klaar.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar volgens afspraak, heerlijke sushi... 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker, alleen echt jammer dat het weer zo lang duurde.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, goede kwaliteit! Maar het duurde erg lang.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super lekker en was precies op tijd en ook netjes verpakt super heb lekker genoten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam wat later dan opgegeven maar werd netjes gebeld dat de bezorger wat later kwam. De sushi was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar😍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste (en waarschijnlijk ook laatste) bestelling bij Mr. Sushi IJsselstein. Ik vulde rond half 6 de bestelling in, en eerste bezorgtijd werd gezet op 18:55 uur. Maar, om 19:20 nog niets binnen, en niks gehoord dus gebeld. Nog een kwartiertje bezig met onze bestelling, en dan gaat het onderweg. Maar om 19:55 nog geen bezorger in zicht, dus nog maar eens gebeld dat ze nu al een uur over tijd zijn. Krijg wel excuses, maar daardoor gaat het niet sneller helaas. Het was onverwacht druk geworden... bla bla. Dus gingen we weer hoopvol naar buiten zitten staren. Nog een half uurtje later nog maar eens gebeld. Ja, nu is de bezorger echt onderweg.. nog 5 of 10 minuutjes. En ja hoor... MEER DAN ANDERHALF uur later dan hun eigen genoemde bezorgtijd hadden we onze bestelling. Ik werd teruggebeld met de mededeling dat we een box ter waarde van 27,50 gratis kregen bij een volgende bestelling omdat we zolang hadden moeten wachten. Dat is dan wel netjes, maar voor een eerste kennismakin

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte heerlijk! En op tijd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het goed maken na een tweede keer vertraging!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi met bosui miste de bosui. Bezorging was bagger, kwamen na 1,5 uur pas en een half uur te laat, nadat ik belde werd de bezorger pas weg gestuurd. Eerste en laatste keer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebeld voor een adres wijziging. Vervolgens is het op het verkeerde adres bezorgd waar ik het zelf nog op kon komen halen. Erg vervelend. Kwaliteit was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.30u besteld met bezorgtijd 18.30u die werd bevestigd naar 18.45u. Om 19.00u telefoontje gekregen dat het langer duurde door 'onverwachte drukte' (in Coronatijd op zaterdagavond?). Uiteindelijk om 19.30u bezorgd. Kwaliteit van de sushi is matig/gemiddeld: weinig inhoud in de sushi zelf

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 17:20 uur een bestelling geplaatst voor bezorging om 18:45 uur. Via de mail kregen we bericht dat de bezorgtijd 19:00 uur zou zijn. Om 19:15 geen sushi. Dus gebeld en gevraagd hoe lang het nog ging duren. Bestelling zou over een kwartier gemaakt worden en daarna bezorgd worden. Ongenoegen hierover geuit en boden hun excuses aan. Om 19:45 uur ontvingen wij onze bestelling. Echter was er iets verkeerd bezorgd. Hierover gebeld. Kreeg meerdere keer voicemail of er werd niet opgenomen. Uiteindelijk om 20:00 uur iemand aan de telefoon gekregen. De sushi zou zo snel mogelijk na bezorgd worden. Om 20:45 uur nog geen sushi. Weer gebeld, weer voicemail uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen. Was een interne fout gemaakt werd direct bezorgd. Om 22:15 uur werd dan uiteindelijk de nalevering gedaan. Hele slechte service! Zo jammer... wij bestellen nooit meer.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk bedrijf. BESTEL HIER NOOIT, zeer onvriendelijk. 2,5 uur later bezorgd en niet eens de gehele bestelling. 4x gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef en om mijn geld terug te eisen maar dit was absoluut niet mogelijk. Te slecht voor woorden.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Heel fijn dat er rekening is gehouden met mijn specifieke wensen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer crispy chicken besteld en die waren zo lekker dat we ze vandaag weer hebben besteld. Nu waren ze droog en hard. Lijkt wel of het te lang gefrituurd was. Ook de crispy zalm was droog en hard. Erg jammer. De niet gefrituurde sushi was overigens wel erg lekker.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. Wel een vervelende totaal ervaring dit maal. Bestelling werd 45 minuten te vroeg geleverd initieel. Een van mijn rollen bevatte warmere onderdelen en mijn gasten waren er nog niet. Dit telefonisch doorgegeven, waarbij mij een nalevering beloofd werd. Super, dacht ik. Bij het uitpakken van de overige sushi kwam ik erachter dat ik ook een maki rol miste, dus wederom gebeld. Hier werd aangegeven dat ik was gebeld (ik was niet gebeld), want de chef had gevraagd de oorspronkelijke rol mee terug te geven. No problem, alleen had ik een stukje opgegeten en dit gaf ik netjes aan. Reactie hierop was dat daardoor wel wantrouwen ontstond. Ik vond het niet prettig om behandeld te worden als iemand die de boel bedonderd. Zeker niet als ik al meerdere maldn heb afgehaald/besteld, altijd zonder klachten en ik meteen aangaf dat mee teruggeven geen probleem was. Uiteindelijk de nalevering netjes afgeleverd door een vriendelijke jonge man. Hij was verbaasd dat ik het tasje mee wilde

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om af te halen. De bestelling was ruim op tijd klaar.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanmiddag om 13:00 uur mijn bestelling vast door gegeven voor vanavond 19:15. Om half 8 was er nog niemand, dus even gebeld of het goed was gegaan. Mevrouw zei dat de bestelling NU de deur uit ging, nog een kleine 10 minuten. Vervelend, maar oké. 8 uur was er nog steeds niemand dus weer gebeld. Mevrouw kon ons adres nergens vinden, maar uiteindelijk wel. De bezorger was allang weg, maar waarschijnlijk eerst alle andere bestellingen bezorgen. Om 10 over 8 kwam de bezorger aan. Het eten was prima, maar mijn eetlust en humeur waren inmiddels verdwenen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat nergens zichtbaar was dat je een Freeroll kon bestellen

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en afgeleverd op de afgesproken tijd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Is laat bezorgd. Late bezorging is na tevredenheid gecompenseerd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte prima

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat, koud, niet heel bijzonder van smaak

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was wederom heerlijk. Vanwege deze kwaliteit bestellen we in IJsselstein ipv bij concurrenten in Houten. Volhouden dus! De bezorger kwam deze keer wel via de achterkant. Dat was even schrikken. Aanbellen bij de voordeur volgende keer graag.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten snelle levering

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten en fijn dat jullie ook in benschop bezorgen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk geef een dikke 10😘

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat bezorgd. Na een half uur zelf gebeld. Te horen gekregen dat het te druk is (wat volgens mij een zegen is in deze tijd) en het eten al onderweg is, om vervolgens nog 15 minuten te moeten wachten. Jammer dit...

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima. De bezorging was echt beroerd. Mijn bestelling was om 15:30 geplaatst en ik had aangegeven het eten om 18:00 te willen ontvangen. Nadat ik meer dan een half uur later nog niks ontvangen had, heb ik het restaurant gebelt en werd tegen mij gezegd “volgens mij is de bezorger al onderweg maar u bent de laatste op de route”. Nog eens 40 minuten later kwam het eten pas aan, terwijl de rit vanaf mijn huis naar het restaurant maar 20 minuten hoort te duren. Zeer ontevreden!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd. Vriendelijke bezorger die mij erop attendeerde dat de kip loempia niet halal is. Deze wordt gecompenseerd bij een eventuele volgende bestelling. Ik had het ook prima gevonden wanneer deze waren vervangen voor de vegetarische loempia’s. De sushi met tonijnsalade was fris en vers. De gefrituurde sushi viel helaas tegen.. Deze was te ver voor wat betreft de korst waardoor je echt het idee had dat je je ergens doorheen moest ‘bijten’. Jammer.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Goede kwaliteit. Alleen jammer dat personeel en bezorgers de corona maatregelen aan hun laars lappen. Zo komen we er niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Snel en warm bezorgd ook op zondag! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt je gebeld dat het een kwartier is vertraagd. Na een half uur zelf gebeld en zeiden ze de bezorger is al een kwartier onderweg. Na weer 20 minuten wachten gebeld, toen kwam de bezorger. Excuus aan de telefoon en zou teruggebeld worden. Helaas nog niets gehoord. MrSushi geen aanwinst dus in IJsselatein.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fijn dat ze ook bezorgen in Lopik vanuit IJsselstein. De bestelling kwam iets later dan aangegeven maar er was netjes gebeld dat het iets langer ging duren vanwege de drukte. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit, weten zelf wat er fout ging (3u gewacht op bestelling) alles top opgelost door Nordin, aan hem kunnen bedrijven een voorbeeld nemen. Zal hier zeker nogmaals bestellen!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superverse sushi, heerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een uur later dan gepland. Slechte prijs kwaliteit verhouding. Je betaald veel maar krijgt best weinig.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bereikbaar, Heerlijk sushi, vriendelijk personeel.. kortom voor herhaling vatbaar!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, niet heel bijzonder maar wel lekker en vers. Jammer dat de bestelling 40 minuten te laat was zonder dat we hierover werden ingelicht en bedrijf niet telefonisch bereikbaar was. Bezorger gaf de bestelling af zonder excuses.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan over kwaliteit weinig zeggen. Ik heb een bestelling geplaatst voor 26 december. Ik kreeg echter wel bevestiging van de tijd van mn bestelling, bericht dat mn bestelling onderweg was en een verzoek om mijn mening te geven over de bestelling en service.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi als altijd! Bezorging was wel weer jammer. Half 6 besteld voor kwart voor 8. Kwam pas om half 9. Vriend had ergens anders besteld en konden nu samen eten. Erg jammer. Telefonisch contact gezocht, alleen maar voicemail.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker maar niet bijzonder gewoon gemiddeld. Bezorging was 15 min te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg koud en viel uit elkaar De ebi tempura maki, was goed van smaak zo ook de zalm maki

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, helaas wel een lange haar ertussen aangetroffen...

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi, was erg lekker!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker is het zeker alleen wel jammer dat je er 2,5 uur op moet wachten. Hierdoor is een gedeelte helaas ook wat lauwer geworden.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Alleen heb twee soft shell salmon tempura besteld, maar kreeg ipv gefrituurde garnaal erin zalm, dat is niet wat ik besteld had. Dat vond ik wel echt Jammer. Ook had ik 2 keer lipton green tea besteld, kreeg er maar 1 omdat de bezorger de andere kapot liet vallen (zei die). Gaf wel netjes 2 euro terug. Hier mag wel contact met mij over worden opgenomen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 13 besteld voor 18.30 uur. Kreeg nadat we zelf gebeld hebben de bestelling om 19.20 uur bezorg. Zo slordig. Studenten shotel besteld. Kregen andere nigiri componenten dan wat ons voor geschoteld werd op de website. Verder wel lekker.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorgtijd helaas 1,5 uur En mijn extra gevraagde sojasaus weer niet ontvangen

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen sashimi bij de Sushi Sashimi box.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 1800 uur besteld en betaald Telefonisch niet bereikbaar dus uiteindelijk om 21.00 uur de bestelling maar afgehaald! Kan gebeuren dat je onverwacht even moet wachten maar bel! Of mail! 3 uur is onacceptabel zonder bericht

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond dat de sushi maar snel snel was gemaakt, alles viel uit elkaar en was echt een bende wel heel jammer.. ik heb liever alles in 1 keer in mn mond dan dat ik telkens alles bij elkaar moet vegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere sushi! Echt een aanrader. Men was alleen vergeten eetstokjes en de extra bestelde gember erbij te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar bezorging bijna een uur te laat, nergens een telefoonnummer te vinden en dat is vast niet voor niets

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling, niet geheel vlekkeloos verlopen. 1 Sushi rol verkeerd geleverd en de nalevering naar het onjuist adres verstuurd. Uiteindelijk heb ik deze zelf opgehaald. De nigiri's en roll's vielen naar mijn idee ook te makkelijk uit elkaar. Tevens te veel rijst gebruikt voor de nigiri's. Al met al ruimte voor verbetering!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en verse sushi, halfuurtje te laat maar dat vind ik niet zo’n groot probleem, en de bezorger was een vriendelijke jongen. Wat wel erg jammer was is dat mijn handroll er niet bij zat en ik nergens naartoe kon bellen! Ik baal daarvan.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde 17:12 en sushi kwam 19:21 aan was minpuntje en jammer dat er geen soyasaus sowieso bijzit dat je er nog een keer 1,50€ moet betalen

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak prima. Bestelling niet compleet helaas.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, werken aan bezorgtijden (1 uur te laat)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik in de loop van de ochtend besteld en gevraagd om levering om 16:30. De bestelling is uiteindelijk geleverd om 17:15 zonder even te bellen of en 'sorry dat we wat later zijn' door de bezorger. Ook heb ik via email, direct na mijn bestelling gevraagd, voor iets extra's omdat ik vergeten was de Black Friday kortingscode te gebruiken. Geen enkel antwoord en geen extra's. Ik vind het echt ook ongeloofelijk dat er nergens een telefoonnummer wordt vermeld.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smiddags bestelling gedaan. Nog een half uur te laat. Bezorger was wel heel vriendelijk en de sushi heerlijk vers! De crispy sushi was nog lekker warm. Top kwaliteit en mooie prijs vergeleken met anderen. Aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige kwaliteit sushi, rijst valt uit elkaar, rollen niet stevig. Bezorger zeer vriendelijk en netjes, maar een bestelling om 17u plaatsen en om 18:40 krijgen als je voor 18u hebt besteld is wel erg laat.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling geplaatst, voor later op de avond, rond 20:30.. Staat om 19:15 de bezorger al voor de deur! Super snelle service dus!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk blij dat jullie weer in de buurt zitten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Net geopend. De kids houden van Sushi, dus daar moesten we meteen emaar ven wat bestellen. Vriendelijk geholpen. In de vestiging een online bestelling geplaatst (gelukkig kon een andere klant mij even helpen om de juiste vestiging te selecteren). Wij bestelden een voordeel box van €37,50. Veel sushi (64 stuks), dus meer dan genoeg voor iedereen en erg lekker.